POLÍTICA

L'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet aprova la inversió en un habitatge d'emergència social

Durant la sessió plenària del 29 de juliol, Ivan Torrobella es va incorporar com a regidor de la CUP-AMUNT

per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 2 d'agost de 2021 a les 09:46 |
Imatge de la sessió plenària del 29 de juliol, celebrada a la Casa De la Vila | Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant
El ple de l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant ha aprovat una modificació de crèdit que se sustenta del romanent de 821.000 € dels quals 90.000 € aniran destinats a l'adquisició d'un habitatge d'ús social que servirà per allotjar persones en risc d'exclusió com, per exemple, dones víctimes de violència de gènere. A més, es destinaran 250.000 € al manteniment de carrers i mobiliari urbà i a l'enllumenat públic. Aquest punt es va aprovar amb els vots a favor del PSC i C's i les abstencions de JuntsxCat i PP. El grup municipal de la FiC, ERC i la CUP-AMUNT van votar en contra de la proposta.

Aprofitant el ple ordinari d'aquest 29 de juliol, Ivan Torrobella va prendre possessió del seu càrrec com a regidor de la CUP-AMUNT en substitució de Sara Barceló, que ha renunciat al càrrec perquè, tal com va anunciar tant en la campanya electoral com el dia de la presa de possessió, el passat 15 de juny de 2019, cada candidat de la CUP només ocuparà el càrrec de regidor durant un any i serà successivament substituït per la següent persona de la llista electoral.

Altres punts destacats del ple

Amb els vots a favor de tots els grups municipals excepte la CUP es va aprovar la modificació de l'ordenança fiscal número 6 que regula la taxa de llicències d'obertura d'activitats i instal·lacions, en referència al mercat de venda no sedentària de Vandellòs.

Per a consultar totes les altres propostes i mocions del ple, es pot visitar la pàgina web de l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant. 
Participació