FIRES I MOSTRES

Es cancel·la l'exproReus d'enguany per la covid

Estava previst que la fira es fes del 8 al 12 d'octubre

per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 30 de juliol de 2021 a les 16:16 |
Una imatge d'arxiu d'una anterior edició de l'exproReus | Reus.cat
La fira multisectorial exproReus cancel·la la seva edició d'enguany donada la situació actual de la pandèmia, que "no permet garantir que es pugui realitzar amb les mesures de seguretat adequades", segons s'ha apuntat des de firaReus aquest migdia de divendres.

Estava previst que la fira es fes del 8 al 12 d'octubre, però "com que la situació sanitària no ha millorat i és incerta de cara a la tardor, s'ha pres la decisió de cancel·lar-la", s'ha subratllat. A més, segons s'ha explicat, "el context actual no permet treballar amb l'antelació necessària que requereix l'organització d'aquesta fira".

La regidora d'Economia, Coneixement i Habitatge i consellera delegada de Redessa, Teresa Pallarès, ha explicat que "en aquests moments resulta inviable la planificació d'esdeveniments multitudinaris. La nostra prioritat és vetllar perquè exproReus es realitzi amb les condicions de participació i seguretat sanitària adequades".

La voluntat, s'ha avançat des de firaReus, és recuperar la fira multisectorial "de cara a l'any vinent, un cop la situació sanitària millori". 
Participació