JORNADA SECTORIAL

L’Ajuntament i l’Escola d’Arquitectura plantegen una jornada de reflexió per transformar la ciutat

per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 30 de juliol de 2021 a les 14:10 |
Berasategui i Figueras, representants dels ens que faran la jornada | Cedida
Aquesta informació es va publicar originalment el 30 de juliol de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament de Reus, a través de la regidora d’Urbanisme i Mobilitat, i l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de la Universitat Rovira i Virgili (URV) organitzen una jornada de reflexió sobre àrees estratègiques per a la transformació de la ciutat.

EAR RAW: Reus Architecture & Urban Design International Workshop, comptarà amb la participació de representants de les dues entitats organitzadores i de les universitats de Gènova, Zúrich i Brussel·les. La jornada tindrà lloc del 30 d’agost a l’11 de setembre a Cal Massó, i planteja una reflexió pedagògica i experimental, a l’entorn de la mobilitat/intermodalitat, el patrimoni postindustrial, i l’emergència habitacional.

La jornada és la primera experiència de col·laboració de la regidoria d’Urbanisme i Mobilitat amb l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura, ubicada al Campus Bellisens de la URV a Reus, fruit del conveni marc signat entre la regidora Marina Berasategui i la rectora de la Universitat Rovira i Virgili, Maria José Figueras.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: