FORMACIÓ

L’Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils i el Forn Sistaré reforcen els seus vincles

Docents del centre treballen uns dies a l'obrador de la companyia reusenca, que per part seva beca els alumnes

per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 30 de juliol de 2021 a les 12:18 |
Docents de l'escola han col·laborat amb el forn, aquesta setmana, tot treballant a l'obrador | Cedida
Aquesta informació es va publicar originalment el 30 de juliol de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La relació i col·laboració del Forn Sistaré amb l’Escola d’hoteleria i Turisme de Cambrils "ve de lluny, però mica amb mica amb els anys, s’ha anat fent cada vegada més estreta". Des de conferències o xerrades sobre el pa, a fer actes conjunts, a tenir com a forma habitual alumnes del centre en pràctiques o fins i tot contractats, i la creació de la Beca Sistaré per "ajudar als millors expedients de cada any a seguir formant-se o adquirir coneixements i materials", segons s'ha explicat des de l'empresa reusenca.

Assumpció Vilella, cap de l’àrea de forneria, ha estat una de les persones que aquesta setmana passada ha treballat a l’obrador, i que des de sempre ha mantingut una estreta relació amb el Forn Sistaré. Ha comentat que “és molt important que a les escoles professionals creem sinergies amb les empreses que donaran feina als nostres alumnes".

D’aquesta manera, ha afegit, "l’aprenentatge i l’entrada al món laboral són un sol camí". Vilella ha posat en valor la beca del forn als estudiants de l'escola, una dotació econòmica per tal que "quan en surtin se segueixin formant". Al seu torn, el forner Xavier Pàmies ha destacat que “el fet de generar aquesta transferència de coneixements amb els professors de l’escola, fa que ells puguin veure la realitat de les necessitats de les Fleques Professionals, alhora que els actualitza en les tendències i formes de gestionar una producció. A la vegada, a nosaltres també ens arriben les inquietuds dels seus alumnes". 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: