1 de 10
OBRES I MILLORES

L'Ajuntament licita els treballs de millora de paviments de diverses vies de Reus

Entre els quals el passeig de Prim, la plaça d'Europa, o la rotonda de l’avinguda de Sant Bernat Calbó

Treballs d'asfaltat a l'avinguda de Sant Jordi de Reus | Reus.cat
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 30 de juliol de 2021 a les 12:09 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 30 de juliol de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L’Ajuntament de Reus ha publicat al perfil del contractant l’anunci de licitació de les obres de millora de paviments de carrers. L'encarrec es defineix en dos lots: el projecte executiu per a la implantació de millores de paviments de carrers d’acord amb la previsió econòmica d’inversió per la primera anualitat i el projecte de reforç i millora de paviments a diversos carrers de Reus, segons han concretat fonts municipals, aquest divendres. El contracte surt amb un pressupost base de licitació de 389.867,80 euros i amb un termini d’execució de quatre mesos.

El projecte executiu de millores de paviments de carrers contempla definir tècnicament i quantificar econòmicament, d’acord amb la previsió econòmica d’inversió per la primera anualitat, les actuacions que cal portar a terme per resoldre les mancances més greus de l’estat dels ferms dels diferents carrers en base a la seguretat i al compliment de la normativa vigent.

El pressupost base de licitació per aquest lot és de 200.000,00 euros, IVA inclòs. Pel que fa al projecte de reforç i millora de paviments i asfalt, l'encarrec concreta els carrers on s'han de realitzar els treballs de reforç i millora dels ferms asfàltics: passeig de Prim, plaça d'Europa, rotonda de l’avinguda de Sant Bernat Calbó i ronda del Morell i de Vilallonga. El pressupost base de licitació d'aquest lot és de 189.867,80 euros, IVA inclòs.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: