ENTITATS

Carlos Brull, Carme Ferrer i Miquel Subirats s'incorporen a la Diputació de Tarragona

Durant la sessió plenària celebrada aquest divendres s'ha llegit una declaració institucional per al reconeixement de l'Asperger-TEA com a discapacitat social

per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 30 de juliol de 2021 a les 11:23 |
Fotografia dels nous diputats amb la presidenta de la Diputació de Tarragona | Diputació de Tarragona
La Diputació de Tarragona ha celebrat, aquest divendres al matí, el ple ordinari corresponent al mes de juliol. Durant la sessió, que s'ha pogut seguir en directe a través del web de la institució, han pres possessió com a diputats de la institució Carlos Brull, Carme Ferrer i Miquel Subirats, tots tres del grup d'ERC. Els nous diputats substitueixen Francesc Barbero, Jordi Cartanyà i Adam Tomàs, respectivament, els quals van renunciar al càrrec durant la sessió anterior. A més, també s'ha nomenat el diputat Enric Adell com a vicepresident tercer de la institució, càrrec que ocupava fins al moment Adam Tomàs.

El ple de la institució ha finalitzat amb la lectura per part de la presidenta de la Diputació, Noemí Llauradó, d'una declaració institucional en suport a la iniciativa de l'associació Aspercamp per al reconeixement de l'Asperger-TEA com a discapacitat social. Amb la proposta, impulsada pels quatre grups polítics amb representació a la Diputació, la institució s'afegeix a la petició que reclama la necessitat urgent d'incloure activament aquest col·lectiu a la societat amb tots els drets i reconeixements que els permeti viure en igualtat i sense discriminació.
Participació