1 de 10
PLATGES

Un gran peix metàl·lic fomenta el reciclatge de plàstic a Salou

Es tracta d'una escultura que serveix de contenidor

Una imatge de l'escultura | Salou.cat
per Martina Cárdenas, Reus, Catalunya | 29 de juliol de 2021 a les 17:33 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 29 de juliol de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'artista Rosendo Porro Cuesta, del taller L'Enclusa, ha dissenyat una escultura amb forma de peix que es pot trobar a les platges de Llevant i Ponent de Salou. La finalitat d'aquest contenidor, han indicat fonts municipals, "és mantenir les platges netes i conscienciar els banyistes sobre la importància de reciclar els plàstics en espais naturals".

La d'aquest peix metàl·lic és una iniciativa impulsada per l'ajuntament, i anirà canviant d'ubicació fins al proper mes de setembre. Actualment, es troba a l'alçada del carrer de les Illes Balears.

L'alcalde de Salou, Pere Granados; el regidor de Platges, Manteniment, Reparacions i Adequacions, Pedro Madrona; i la regidora de Medi Ambient, Estela Baeza, han valorat "positivament" la iniciativa d'aquest contenidor a les platges, i han posat èmfasi en la "importància" del reciclatge "per tal de mantenir el medi natural en bon estat".

A banda, s'han instal·lat punts informatius en una sèrie d'indrets de les platges de Llevant, Ponent, Capellans, Platja Llarga i Cala Crancs, "amb l'objectiu de conscienciar la ciutadania de la necessitat de reciclar de forma correcta".

Així mateix, diversos educadors ambientals recorren les guinguetes de les platges per tal de formar els treballadors sobre com s'han de reciclar els residus que generen.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: