1 de 10
VIDA MUNICIPAL

L'Ajuntament inicia la campanya de control i vigilància de les piscines comunitàries

L'objectiu és gestionar el risc per a la salut

Una piscina comunitària de la ciutat | Ajuntament de Reus
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 29 de juliol de 2021 a les 12:26 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 29 de juliol de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La regidoria de Salut i Ciutadania de l'Ajuntament de Reus ha iniciat aquest mes de juliol la campanya per elaborar un cens de les piscines comunitàries de la ciutat i iniciar les primeres visites amb l'objectiu de gestionar-ne el risc per a la salut.

La competència per la gestió del risc per la salut de les piscines per part dels ens municipals queda emparat amb el que estableix l'article 52 de la Llei de Salut Pública 18/2009 que actuen com a autoritat sanitària. Les piscines comunitàries estan subjectes a la vigilància i control tal com preveu l'article 2 del RD 742/2013 de piscines, que les classifica dins de la categoria 3A i n'obliga a efectuar un seguit d'accions de control i manteniment mínims. Entre d'altres, aquestes accions de control estan encaminades a garantir la qualitat de l'aigua, uns bons accessos i a reduir-ne els accidents i la sinistralitat.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: