1 de 10
PORT TARRAGONA

La Policia Portuària del Port Tarragona incorpora un model visual internacional als seus vehicles

Un dels cotxes de la policia, amb la nova senyalització | Cedida
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 28 de juliol de 2021 a les 15:43 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 28 de juliol de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Policia Portuària del Port Tarragona ha reforçat i millorat la retolació de la seva flota de vehicles amb el model de visualització internacional Battenberg. Aquest disseny és la forma de denominar el patró, en forma d’escaquer de colors d’alta visibilitat utilitzant principalment als laterals dels vehicles de serveis d’emergències, com policies i bombers.

El Port Tarragona també ha millorat aquest disseny en l’ambulància que treballa dins del recinte portuari. La Policia Portuària de Tarragona reforça aquest disseny internacional "amb la voluntat de treballar per a la comunitat reforçant la seguretat, la protecció i la sostenibilitat al Port Tarragona", segons s'ha detallat en un comunicat. Els vehicles, que ja havien incorporat aquest tipus de retolació fa uns anys, han estat redissenyats amb un arlequinat groc i blau "que permet una alta visibilitat en un entorn industrial i amb un alt nivell de trànsit rodat, com és el portuari".

Aquest disseny també facilita per a la tripulació dels vaixells un senyal inequívoc de la presència policial i en facilita l’accés en cas de necessitar assistència.

El model visual Battenberg és un patró que en els darrers anys també han adoptat altres ports estatals com Santander, Cartagena o Alacant, fet que està permetent una certa harmonització en la identificació del cos policial del sistema general de ports, a través d’una retolació que segueix una normativa, unes bases, unes mides i uns manuals d’adequació generals per a tothom. 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: