1 de 10
LLEURE

Gairebé 300 infants participen en els casals educatius i de lleure

L'oferta va començar el 5 de juliol i es manté fins al 13 d'agost

Imatge d'una de les activitats del casal adaptat | Ajuntament de Reus
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 28 de juliol de 2021 a les 12:52 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 28 de juliol de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La regidoria d'Educació finalitza aquesta setmana els casals educatius i de lleure amb 801 inscripcions setmanals i 291 infants participants. L'oferta, que va començar el 5 de juliol, es manté encara fins al 13 d'agost amb dos dels casals oferits, el Casal de Circ, aprèn a volar!, que es fa al Giny, i el Casal Píxels, Bits, Bots, Acció!, que es fa a l'escola Marià Fortuny.

El regidor d'Educació, Daniel Recasens, valora positivament l'acollida rebuda, malgrat les dificultats afegides que hi ha hagut enguany al voltant de la pandèmia que, amb tot, només ha afectat 4 casals. Els casals educatius i de lleure organitzats per la regidora d'Educació han comptat amb l'expertesa aportada per les següents entitats: Coordinadora de dansa de Reus, Ennatura't, Ans Educació, les Artistes Locals, el Consell Esportiu del Baix Camp, l'AMPA CEEP Alba, el Circ de les Mussaranyes i Dynamind - robòtica i tecnologia.

D'altra banda, com cada any, des de la regidoria d'Educació s'ha donat suport a les AMPES, les entitats de lleure, les associacions i les entitats esportives o veïnals per tal que sumessin les seves activitats i casals d'estiu a la programació de ciutat. Fins a 16 de les 21 escoles de Reus s'han obert per acollir alguna d'aquestes activitats, que com a novetat aquest any, també s'han difós a la plataforma de comunicació de tota l'oferta d'estiu en l'àmbit de ciutat Reus365.

Atenció als infants amb necessitats especials 

Cal tenir en compte que les AMPES de les escoles Pi del Burgar, Joan Rebull, Alberich i Casas, amb les entitats Ben Enllà i Fem-nos Amics, han rebut ajuts per atendre les 25 inscripcions d'infants amb necessitats educatives especials als respectius casals. 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: