1 de 10
ACTIVITATS

Un centenar d'infants participen en el programa «Conviu l'estiu»

Les activitats giren entorn de la màgia i es realitzen al Centre Cívic Migjorn, a l'Escola Mowgli i a l'Escola Rosa Sensat

Una de les activitats del programa | Ajuntament de Reus
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 27 de juliol de 2021 a les 11:55 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 27 de juliol de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Del 5 de juliol al 13 d'agost, a través del programa de la Regidoria de Benestar Social Conviu l'estiu, s'ofereixen 120 places setmanals adreçades als infants de Reus d'entre 3 i 11 anys.

Enguany, la temàtica de les activitats gira entorn de la màgia. Aquest programa s'organitza a diversos punts de la ciutat, per tal d'estendre per tot el municipi l'oferta socioeducativa. En concret, les activitats es fan de dilluns a divendres de 9 del matí a 1 del migdia al Centre Cívic Migjorn, l'Escola Mowgli i l'Escola Rosa Sensat. S'organitzen en grups bombolla estables que esdevenen unitats de convivència. Per accedir a aquestes activitats socioeducatives que es fan durant l'estiu, tenen prioritat els infants amb famílies en situació de vulnerabilitat social.

A més, com ja es va fer l'any passat, s'han establert les mesures sanitàries i de protecció següents: comprovació de símptomes de cada participant en l'entrada de l'activitat; higiene de les mans, tant a l'entrada i a la sortida de l'activitat com en els canvis de les diferents activitats específiques; establiment de mesures per evitar contagis a l'hora d'esmorzar i en les sortides al patí.

Amb motiu de la pandèmia, es promouen les activitats que es poden fer a l'aire lliure i les que suposen un acompanyament emocional i una escolta activa de les inquietuds dels infants. Pel que fa a les activitats més lúdiques i estiuenques, els infants de l'Escola Rosa Sensat van un dia a la setmana a la piscina del Reus Ploms i els de l'Escola Mowgli i els del Centre Cívic Migjorn, a les piscines del Reus Deportiu.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: