RELIGIÓ

L'Arquebisbe signa nomenaments parroquials de Reus i el Baix Camp

per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 26 de juliol de 2021 a les 20:14 |
Una imatge d'arxiu de l'Arquebisbe de Tarragona, Joan Planellas | ACN
Aquesta informació es va publicar originalment el 26 de juliol de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Arquebisbe, Joan Planellas, ha signat aquest dilluns una sèrie de nomenaments que afecten parròquies de la ciutat de Reus i altres poblacions de la comarca del Baix Camp. D'aquesta manera, Mossèn Rafael Serra ha estat nomenat rector in solidum i moderador de les parròquies de Riudoms, de Vinyols i els Arcs, de Montbrió del Camp, de Mont-roig del Camp, de Vilanova d’Escornalbou (i l’Arbocet), de Botarell, de Riudecanyes, de Duesaigües i de l’Argentera.

En el cas de Mossèn Amador Canaldas, ha estat nomenat rector in solidum de les parròquies de Mont-roig del Camp, de Vilanova d’Escornalbou (i l’Arbocet), de Montbrió del Camp, de Riudecanyes, de Duesaigües, de l’Argentera, de Riudoms, de Vinyols i els Arcs i de Botarell.

Pel que fa a Mossèn Estanislau Figuerola, ha estat nomenat diaca de les parròquies de Riudoms, de Vinyols i els Arcs, de Montbrió del Camp, de Mont-roig del Camp, de Vilanova d’Escornalbou (i l’Arbocet), de Botarell, de Riudecanyes, de Duesaigües i de l’Argentera

Un altre nomenament ha estat el de Mossèn Joan M. Banús com a rector de la Parròquia de Santa Maria de Vilafortuny. A banda, continuarà com a rector de la parròquia de Sant Pere de Cambrils). Mossèn Francesc Xavier Morell, al seu torn, serà adscrit a les parròquies de Sant Pere de Cambrils i a Santa Maria de Vilafortuny. Mossèn Joan M. Padrell exercirà de tinent de la Tinença de Santa Maria Magdalena de Miami Platja (si bé continuarà com a rector de la Parròquia de Santa Maria de Cambrils).

En clau reusenca, Mossèn Albert Fortuny ha estat nomenat rector de la parròquia de Crist Rei de Reus, i de Castellvell del Camp, d’Almoster, de La Selva del Camp i de l’Albiol. Mossèn Jordi Sànchez ha estat nomenat vicari de les parròquies de Crist Rei de Reus, de Castellvell del Camp, d’Almoster, de La Selva del Camp i de l’Albiol.

Mossèn Joan Brulles ha estat designat com a rector de les parròquies de Sant Bernat Calvó i de la Immaculada Concepció de Reus; Mossèn Evarist Gómez, com a rector de Sant Josep Obrer de Reus (continuarà com a vicari de les parròquies de Sant Pere Apòstol i de la Puríssima Sang); Mossèn Francisco Giménez, com a adscrit a la parròquia de Sant Pere Apòstol de Reus; Mossèn Pere Dalmau Vidal, com a rector de la parròquia de l’Assumpció de Reus (continuarà com a rector de la parròquia de Sant Joan Baptista); i Mossèn Valens Niyitegeka, finalment, ha estat nomenat vicari de les parròquies de Sant Pere Apòstol i de la Puríssima Sang de Reus, i capellà de la comunitat neocatecumenal de la parròquia de la Immaculada de Reus.

Aquí hi podeu consultar tots els nomenaments signats per Planellas, aquest dilluns. 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: