Aquesta informació es va publicar originalment el 26 de juliol de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Els
xefs Sergio i Javier Torres, juntament amb
Pep Moreno, cuiner del restaurant Deliranto, i
Ferran Cerro, cuiner reusenc del restaurant Ferran Cerro, seran els
ambaixadors de la marca Vermut de Reus durant un any, en una campanya mediàtica que té com a objectiu principal posar en valor arreu aquest producte gastronòmic estretament vinculat a Reus i contribuir a la promoció de la imatge de la ciutat.
Un espot i tres "showcookings"
Aquesta acció "s'emmarca dins les accions que es venen realitzant des de l’Agència Reus Promoció per a la promoció del vermut" local, una marca que "identifica i projecta" la imatge de la ciutat i que s'afegeix als seus principals recursos d’atracció turística.
Com a primera part d’aquesta acció de promoció del Vermut de Reus, els cuiners participen conjuntament en la gravació d’un
espot publicitari en què, seguint el fil conductor dels ingredients principals del vermut i el seu procés d’elaboració, es mostren alguns dels espais patrimonials més emblemàtics de la ciutat i es fa referència a alguns dels artistes més vinculats a Reus.
La Casa Navàs, el Gaudí Centre, el Teatre Fortuny, l’antiga fàbrica dels Vermuts Rofes, el pavelló dels distingits de l’Institut Pere Mata i la plaça de les Peixateries Velles seran els espais de la ciutat on interactuaran els protagonistes d’aquest vídeo publicitari. L'espot serà l’element més important d’aquesta acció de comunicació, però no l’únic, ja que més endavant està prevista la
gravació de tres showcookings en què aquests quatre professionals de la restauració prepararan a les cuines dels seus restaurants una
recepta especialment creada per a l’ocasió, i en la qual el vermut local "serà part integrant de l’elaboració", donant visibilitat a les vuit firmes que en formen part: Miró, Yzaguirre, Iris, Rofes, Cori, Olave, Fot-li i Or del Camp.
Els ambaixadors
Els quatre xefs ambaixadors de la marca, liderats pels germans Torres, realitzaran diferents col·laboracions per a la promoció exterior de la marca Vermut de Reus i li donaran visibilitat com a producte gastronòmic de qualitat posant en valor les seves possiblitats culinàries.
Pep Moreno és el xef dels restaurants Deliranto i Cook and Travel de Salou. El Deliranto va ser ser reconegut l’any 2020 amb una estrella de la Guia Michelin.
Finalment, el cuiner reusenc Ferran Cerro, propietari i cuiner del restaurant Ferran Cerro, ha estat escollit recentment per la revista
Cuina com un dels 20 xefs de la cuina catalana que ve.