SOCIETAT

Horts socials per a la gent gran de Mont-roig

S'hi poden afegir persones majors de 65 anys de la vila

per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 1 d'agost de 2021 a les 12:30 |
El projecte s'adreça a persones majors de 65 anys del poble | Cedida
Totes les persones majors de 65 anys de Mont-roig del Camp poden participar en el projecte d’Horts Socials de la Gent Gran que ha impulsat el consistori amb el suport del Pla de Barris de la Florida i la col·laboració del Casal d’Avis Sant Jaume de Miami Platja.

Els horts estan situats just davant de l’escola Joan Miró, al número 68 de l’avinguda de Cadis. En aquests moments encara hi ha places disponibles per apuntar-se a la prova pilot d’aquest projecte que, a banda de l’edat mínima de 65 anys i la residència al municipi de Mont-roig del Camp, té com a únic requisit que la persona pugui arribar-hi amb mitjans propis i sigui suficientment autònoma per a realitzar la tasca.

En cas que hi hagi més demanda l’Ajuntament es planteja ampliar amb nous horts en altres ubicacions (a Miami Platja o a Mont-roig). Per apuntar-se a les activitats d’aquest hort social cal trucar al telèfon 679041961 on es podrà obtenir més informació del projecte.

A partir de setembre i de forma mensual també es realitzaran tallers monogràfics oberts a tota la població (prèvia inscripció i en funció de les places) sobre temes relacionats amb la natura, horticultura i l’ecologi
Participació