SOCIETAT

Una avaria elèctrica afecta durant una hora els municipis de Reus i Mont-roig

La incidència ha deixat sense llum 640.000 usuaris d'arreu de Catalunya

per Reusdigital.cat, Reus | 24 de juliol de 2021 a les 18:39 |
El mapa assenyala les zones afectades per la incidència elèctrica
Aquest dissabte a la tarda, s'ha produït una caiguda de subministrament elèctric a la xarxa que dona servei a Reus, afectant les zones de l'avinguda de Tarragona i el polígon industrial Agro Reus. L'avaria s'ha fet extensiva a altres municipis catalans, entre ells Mont-roig del Camp i ha deixat sense llum en el conjunt de Catalunya a uns 640.000 abonats, segons ha informat Protecció Civil.

La incidència ha començat poc abans de les 5 de la tarda i el subministrament elèctric s'ha restablert totalment cap a tres quarts de 6 de la tarda, segons han informat fonts de Protecció Civil i Endesa. La caiguda ha durat aproximadament una hora, tot i que el servei s'ha anat restablint progressivament durant aquest període.

La manca de subministrament elèctric ha afectat també a altres comunitats autònomes, fins a arribar a un total 1,2 milions d'abonats sense llum. La causa ha estat un incident amb un hidroavió que hi ha hagut amb una línia al sud de França que ha obligat Red Eléctrica a desconnectar la interconnexió amb aquest país per evitar afectacions al sistema elèctric.
Arxivat a:
Reus
Participació