1 de 10
POLÍTICA

Suport del ple a la moció socialista per ampliar Tecnoredessa

Imatge de l'exterior de l'edifici de Tecnoredessa | PSC Reus
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 23 de juliol de 2021 a les 13:56 |
Aquest article es va publicar originalment el 23 de juliol de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La recta final del ple d'aquest divendres ha abordat les propostes i mocions dels grups a l'oposició. El PSC ha comptat amb prou suports per promoure l'ampliació de Tecnoredessa. El govern ha fet costat als socialistes a partir de la introducció d'una esmena, fet que per al portaveu dels proposants, Andreu Martín, subratlla el "compromís" del consistori per impulsar l'activitat a l'equipament. El regidor no adscrit, Raúl Meléndez, i Cs hi han votat a favor. La CUP, al seu torn, s'ha abstingut. 

L'esmena del govern l'ha presentada la regidora del ram, Teresa Pallarès, per instar el consistori a impulsar, "durant aquest mandat", la creació de nous espais de 2.000 m2 per a empreses tecnològiques que, juntament amb els 800 m2 que encara queden disponibles, "podran donar cabuda a 300 nous llocs de treball del sector TIC". Tot plegat, ha apuntat, en la línia de diversos punts del Pla d'acció municipal (PAM) 2019-2023 en què es va fer constar l'objectiu de "promocionar el Tecnoparc com a seu d’empreses innovadores" i "posar nous espais a disposició per a la implantació de noves empreses" en aquest espai.

El PSC Reus ha vist, després, com s'ha aprovat per unanimitat una altra moció, aquesta per adaptar els edificis municipals i de caràcter públic "a les discapacitats sensorials". "S’ha avançat poc en suprimir les barreres comunicatives i cal actuar amb urgència per facilitar la plena autonomia d'aquest col·lectiu", s'ha fet constar des del grup proposant. 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: