1 de 10
EMPRESA

L'AEQT i Applus+ firmen un conveni de col·laboració

Una imatge de l'acte, en format virtual | Cedida
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 23 de juliol de 2021 a les 13:32 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 23 de juliol de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Associació Empresarial Química de Tarragona (AEQT) i l'empresa Applus+ han firmat un conveni de col·laboració pel qual la nostra empresa es suma al programa de Business Partners de l'entitat. Segons informa l'AEQT, es tracta d'empreses "altament qualificades" en la prestació de serveis a les companyies químiques que ofereixen una experiència contrastada i/o condicions especials als membres de l'Associació.

Igual que l'AEQT, Applus+ aporta una "visió innovadora i proactiva" enfront dels reptes, impulsa les sinergies amb altres empreses per potenciar excel·lència en els seus serveis i desenvolupa nous recursos i productes que permeten augmentar la qualitat dels projectes executats en el Camp de Tarragona. Vicens Villalba Herrero, Delegat d'Applus+ a Catalunya i Aragó, comenta: "Aquesta col·laboració entre Applus+ i l'AEQT suposa una gran oportunitat per contribuir a la consecució dels diferents reptes que es plantegen en el sector, fomentar el valor de la sostenibilitat i potenciar la capacitat d'aportar valor a l'entorn".

Sobre el Grup Applus+

Applus+ és una de les empreses líders mundials en el sector de la inspecció, els assajos i la certificació. És un partner "de confiança" reconegut en el mercat que ajuda els seus clients a potenciar la qualitat i la seguretat dels seus actius, infraestructures i operacions. La seva capacitat tècnica, d'innovació i el seu equip humà altament qualificat i motivat de més de 23.000 empleats, li permeten assegurar l'excel·lència operacional en sectors molt diversos en més de 70 països.

La companyia ofereix una "àmplia cartera de solucions" i manté un ferm compromís amb el desenvolupament tecnològic, la digitalització, la innovació i l'actualització constant del seu coneixement de les normes i els requisits obligatoris. El Grup està compromès amb la millora dels seus indicadors Mediambientals, Socials i de Governança (ESG, per les sigles en anglès).

Applus+ ajuda als seus clients a reduir el seu impacte mediambiental, millorant la seguretat i sostenibilitat dels seus productes i actius, i porta implementant mesures per reduir la seva pròpia petjada mediambiental i millorar les seves iniciatives socials i de govern corporatiu des de 2014, fixant-se objectius específics per al 2021.

Aquestes accions han merescut reconeixement extern: una qualificació "AA" superior a la mitjana de MSCI ESG Ratings; una qualificació "B", també superior a la mitjana, de CDP; i la inclusió d'Applus+ al FTSE4Good Index Series de l'Ibex.

En l'exercici 2020, Applus+ va obtenir uns ingressos de 1.558 milions d'euros i un resultat operatiu ajustat de 118 milions d'euros. Basada a Espanya, la companyia opera a través de quatre divisions globals sota la marca Applus +. Cotitza en els mercats de valors de Barcelona, ​​Bilbao, Madrid i València. El nombre total d'accions és de 143.018.430.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: