TURISME

Cambrils mostra els seus atractius culturals i històrics de la vila en un plànol interactiu en línia

per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 23 de juliol de 2021 a les 12:16 |
L'aplicació incorpora, entre altres, un joc per fomentar la participació | Cedida
El Patronat de Turisme de Cambrils ha posat en marxa un nou plànol interactiu que recull els principals punts d'interès del municipi. L'aplicació web Vine i descobreix Cambrils mostra espais destacats del patrimoni, de la història i la cultura de la vila i inclou un petit joc de preguntes i respostes pels visitants. El plànol interactiu està allotjat aquí.

El Patronat de Turisme "es troba constantment immers en processos de creació de noves eines i de millora de les que ja existeixen. L'àmbit digital i sostenible tenen cada cop més pes en les accions estratègiques del Patronat, i en aquest context, des d'aquest mes de juliol, ha posat en marxa aquesta nova eina que permet descobrir i posar en valor els tresors de la vila en línia", han explicat fonts municipals.

Tot navegant pel mapa interactiu es pot accedir a la fitxa de cada lloc d'interès per ampliar la informació. El mapa també permet veure una llista completa de llocs d'interès, filtrar per categories, guardar els punts favorits i activar la geolocalització per ubicar-se a Cambrils quan s'està fent la visita. Per fomentar la participació, el mapa incorpora un joc de preguntes sobre el municipi en català, i properament també en castellà, anglès i francès, per estimular la curiositat no només del públic local sinó també dels visitants. 
Participació