1 de 10
OBRES I MILLORES

Dilluns comencen les obres de renovació de la xarxa de sanejament del raval de Santa Anna

Amb una inversió global de 236.750 euros per part d'Aigües de Reus

Un tram del raval de Santa Anna que serà objecte de les obres | Reus.cat
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 22 de juliol de 2021 a les 17:33 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 22 de juliol de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Fonts municipals han avançat aquesta tarda de dijous que Aigües de Reus preveu iniciar el proper dilluns 26 de juliol les obres de renovació de la xarxa de sanejament del raval de Santa Anna (entre la plaça de Prim i el carrer de Santa Anna) amb una inversió global de 236.750 euros, de la qual es fa càrrec íntegrament l’empresa municipal. Els treballs tindran una durada aproximada de dos mesos.

Aquesta obra de millora del clavegueram ja estava inclosa en els Plans Directors de Sanejament, però s’ha programat ara "com a pas previ necessari a les obres de reurbanització del mateix tram del raval de Santa Anna, que s'iniciaran quan hagin finalitzat aquests treballs per tal de desenvolupar el projecte de transformació en zona de vianants, amb la presència d'elements de mobiliari urbà que fomentin l'ús per a la ciutadania a peu i creïn zones d'estada, entre d'altres", segons s'ha apuntat des del consistori.

Tres fases

L'actuació que començarà dilluns es desenvoluparà en diverses fases. D'aquesta manera, i a partir de l'inici dels treballs i durant un període comprès "entre dues i tres setmanes", les obres es concentraran en el tram entre la plaça de Prim i el carrer de Salvador Espriu. Es tallarà la circulació pel raval de Santa Anna en el seu horari habitual, excepte el tram que estarà en obres, que romandrà tancat mentre durin els treballs.

Més endavant, a la fase 2, s'actuarà en el tram entre el carrer de Salvador Espriu i el carrer de Santa Anna, fet que suposarà talls a la circulació al tram afectat durant el temps que duri l'obra, aproximadament un mes i mig.

La tercera i última etapa del projecte es concentrarà a la cruïlla del raval de Santa Anna i el carrer de Santa Anna. En aquest cas, les obres duraran aproximadament cinc dies, i comportaran que es talli la circulació totalment al raval de Santa Anna des de la plaça de Catalunya.

Tot plegat, s'ha indicat des de l'Ajuntament, forma part de les actuacions del pla d’inversions que Aigües de Reus té previst executar al llarg de 2021, i entre les quals "hi ha un ampli ventall de projectes de reparació i renovació de la xarxa d’abastament i sanejament en diversos barris de la ciutat".

Com és habitual, Aigües de Reus posa a disposició dels veïns de l’àrea un telèfon (977345843) per a qualsevol consulta durant les obres i agraeix anticipadament la col·laboració dels veïns de la zona. També s'ha posat a disposició un telèfon de guàrdia 24 hores per part del contractista, el 699 918 258.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: