GASTRONOMIA

Els restaurants Rock & Grill i el Lunattic Salou, guardonats a la ruta Gastrotour 2021

per Martina Cárdenas, Reus, Catalunya | 21 de juliol de 2021 a les 18:14 |
Foto de família d'autoritats i restauradors premiats | Cedida
El lliurament de premis d'aquest any del concurs Gastrotour de Salou, presentat per l'alcalde Pere Granados, ha tingut lloc aquest dimecres. El Gastrotour, que aquest any ha sigut especial KM 0, és una iniciativa impulsada per l'àrea de Dinamització del consistori i l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria de Salou, amb el suport de Cervesa San Miguel Magna i Torelló Viticultors.

El primer premi del certamen a la millor degustació se l'ha endut el restaurant Rock & Grill amb el seu plat Homenaje al Rock Sureño, amb blat de moro, pic de gall i fesols, d'entre d'altres. Per la seva banda, el Lunattic Salou ha estat galardonat amb el premi degustació més original, i pel plat fet amb el millor producte quilòmetre zero. El plat presentat va ser el Caneló de l'àvia Maria, un caneló farcit de tàrtar de tomàquet rosa, gratinat de coco, alfàbrega i ventresca de tonyina.

L'alcalde, juntament amb el regidor Héctor Maiquez, han estat els encarregats de l'entrega de premis, i han felicitat els guanyadors i han valorat l'edició d'enguany positivament. En aquesta edició de la ruta Gastrotour, en la que hi han participat 37 restaurants del municipi, va començar el passat 17 de juny i va finalitzar el 27 del mateix mes.

La ruta va permetre tastar 30 degustacions, pel preu de 5 euros; així com gaudir de fins a vuit menús degustació de 5 plats, per 25 euros. Ambdues opcions van anar acompanyades d'una cervesa Magna San Miguel, o una copa de vi o cava, de Torelló Viticultors.
Participació