AIGUA

El CAT publica la «Intrahistòria del minitransvasament» segons Antonio Faura

Amb motiu dels 40 anys de la Llei 18/81, el polític i advocat ebrenc explica com es va gestar la llei que va donar origen al Consorci

per Aguaita.cat, Reus, Catalunya | 21 de juliol de 2021 a les 16:20 |
Exemplars del llibre signat pel periodista Tomàs Carot | Cedida
El Consorci d'Aigües de Tarragona, a través del periodista Tomàs Carot, i amb motiu dels 40 anys de l’aprovació de la Llei, ha volgut editar una publicació on es deixa constància de les negociacions i dificultats, per totes les bandes, que va suposar arribar a un consens de la Llei 18/81 d’actuacions en matèria d’aigües a Tarragona.

La publicació, que rep el nom de Converses amb l’autor, redactor i ponent de la llei 18/81. Intrahistòria de la Llei del “minitransvasament” neix fruit de diverses entrevistes amb el polític i advocat ebrenc Antonio Faura. Faura explica com es va viure el procés de negociació de la llei viscut a cavall de dues legislatures i un intent de cop d’Estat entremig.

Tal i com indica Carot en la presentació d'esta publicació, “les vicissituds, les negociacions polítiques, els entrebancs i la fermesa queden reflectides i associades als noms propis dels protagonistes. En una perspectiva del temps, Antonio Faura relata fets i recorda circumstàncies”.
Participació