ENSENYAMENT

Oberta de nou la preinscripció per a les escoles i conservatoris de música de la Diputació

Els tràmits es podran fer els dies 26 i 27 de juliol

per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 21 de juliol de 2021 a les 11:53 |
Imatge d'arxiu d'una criatura tocant el piano | Diputació de Tarragona
Els centres d'ensenyament musical de la Diputació a Tarragona, Reus i Tortosa obren un període extraordinari de preinscripció tant per a les escoles de música com per als estudis de grau professional. Els tràmits es podran fer els dies 26 i 27 de juliol de forma telemàtica o bé presencial demanant cita prèvia al centre.

Aquesta nova convocatòria de preinscripcions està dirigida a cobrir, únicament, les places vacants de què disposa cada centre. Les llistes provisionals d'admesos i exclosos es publicarà el dia 28 de juliol. Per a l'alumnat d'escola, el dia 30 de juliol es publicarà l'assignació de places i la matrícula es formalitzarà entre els dies 1 i 3 de setembre. Pel que fa als estudis de grau professional, el 30 de juliol es determinarà el procés de desenvolupament i el contingut de les proves d'accés que es realitzaran el 7 de setembre a cada centre. Després del resultat de les proves d'accés la matrícula es formalitzarà el 10 de setembre.

Trobareu tota la informació sobre aquest període extraordinari, les places vacants de cada centre a les webs de les Escoles i Conservatoris de Música a Tarragona a Reus i a Tortosa, i també a la pàgina de la Diputació.  
Participació