PREMIS

Publicades les bases dels premis Vila de Cambrils de narrativa, poesia i fotografia

Els treballs es poden presentar fins a l'octubre

per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 21 de juliol de 2021 a les 11:38 |
Cartell dels Premis Vila de Cambrils 2021 | Ajuntament de Cambrils
El Departament de Cultura de l'Ajuntament de Cambrils ha publicat les bases d'una nova edició dels Premis Vila de Cambrils en les modalitats de narrativa marinera, poesia i fotografia. Les bases es poden consultar i descarregar a la web de l'Ajuntament i, en el cas del premi de fotografia, a la web de l'Agrupació fotogràfica de Cambrils.

Un any més, amb el suport de l'Ajuntament, els premis Vila de Cambrils "conjuguen talent i cultura i planten cara a la pandèmia". 

Premi de Narrativa Marítima Josep Lluís Savall

El Premi de Narrativa Marítima Josep Lluís Savall arriba enguany a l'onzena edició. El certamen, per a obres escrites en català, té com a protagonista la mar, referent ineludible en l'evolució històrica de Cambrils.

​Els participants han de ser majors d'edat i les obres poden presentar-se en qualsevol modalitat del gènere narratiu (novel·la, recull de contes, dietari, relat de viatges, etc.), a través del correu electrònic a [email protected] seguint el procediment que s'indica a la convocatòria. La data límit per enviar obres inèdites a concurs és el 3 d'octubre.

Martà Magrinyà, Coia Valls, Rosa Rey, Pau Vidal i Jordi Folch formen el jurat d'aquesta edició. L'autor o autora que resulti guanyadora rebrà un premi de 3.000 euros i l'obra serà publicada per l'Editorial Cossetània.

Premi internacional de Fotografia

Mentrestant, el Premi internacional de Fotografia, que organitza l'Agrupació Fotogràfica de Cambrils amb el suport de l'Ajuntament, ja ha publicat les bases i la convocatòria per la 30a edició.El termini per presentar obres a concurs s'acaba el pròxim 23 d'octubre.

Premi de Poesia

D'altra banda, el Premi de Poesia compleix enguany 10 anys. La temàtica és lliure i la convocatòria és oberta a tothom que sigui major d'edat i escrigui versos en català. Els treballs s'han de presentar per correu electrònic a l'adreça [email protected] tot seguint el procediment que indica la convocatòria. El certamen està dotat amb un primer premi de 500 euros i un segon premi de 200 euros.

La data límit per enviar obres (només una per participant i inèdita ) és el 3 d'octubre. El jurat que determinarà els guanyadors estarà format per Raquel Díaz, Adrià Targa, Rosa Comes, Adam Manyé i Helena Martínez.

El lliurament de tots tres premis tindrà lloc el dia 28 de novembre a les 12 del migdia a la Sala de Plens de l'Ajuntament, sempre que la normativa sanitària ho permeti.
Participació