ENTITATS

L’Associació de Veïns La Mineta alerta del «perill de reindustrialització» del barri

Titlla d’”irregular” la concessió d’una llicència industrial en zona residencial

per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 20 de juliol de 2021 a les 12:08 |
Domassos de protesta penjats pels veïns | Associació de Veïns La Mineta
Aquesta informació es va publicar originalment el 20 de juliol de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L’Associació de Veïns La Mineta denuncia el “perill de reindustrialització” del seu barri, ja que l’Ajuntament ha concedit una llicència industrial que titllen d’“irregular”. El veïnat explica que des de 1999, amb la revisió del Pla General d’Urbanisme, els terrenys del carrer de Cervantes i adjacents estan destinats únicament a construir-hi habitatges, i que l’ús industrial només està permès en cas que sigui complementari a una vivenda i es desenvolupi als baixos, en modalitat de “petit taller”.

En un comunicat, l’associació denuncia que "el consistori ha donat permís per a l’obertura d’una activitat industrial, i que l'empresa ha realitat obres a la nau i ha ampliat el gual". Els veïns i veïnes lamenten que l’Ajuntament va atorgar la llicència tot desestimant les seves al·legacions, i es queixen que les instàncies presentades des de l’abril de 2021 “no han tingut cap resultat efectiu”.

L’Associació de Veïns La Mineta comprèn unes 66 hectàrees, que inclouen la zona de la via del tren, del passeig de la Boca de la Mina, del passeig Nord i del camí dels Cinc Ponts.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: