ENSENYAMENT

Jornada de portes obertes a l’Escola Internacional del Camp

per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 19 de juliol de 2021 a les 09:36 |
Una imatge de l’Escola Internacional del Camp | Cedida
L’Escola Internacional del Camp ha organitzat una jornada de portes obertes presencial de cara al proper dimecres 21 de juliol. Durant el curs escolar, segons s'ha apuntat des del centre, "els protocols anticovid han estat molt estrictes i no s’ha pogut atendre moltes de les famílies interessades a fer una visita presencial al centre. És per això, i donades les múltiples peticions de visita que ha rebut l’escola, que la direcció del centre ha decidit organitzar aquestes jornades", que es duran a terme entre les 10 del matí i la 1 del migdia, "complint amb totes les normatives i protocols de seguretat dictades per les autoritats sanitàries".

Les portes obertes van dirigides a famílies que tinguin fills de totes les edats, de P1 fins a BAT (nacional i internacional). Els interessats han de registrar-se al següent enllaç. Per qüestions de seguretat, només es podrà accedir al centre amb cita prèvia o previ registre a l’enllaç indicat.

Les famílies que no puguin assistir a aquesta jornada de portes obertes, poden contactar amb l’escola, on se’ls facilitarà atenció via zoom o se’ls oferirà un altre dia de visita presencial. L’EIC té el procés de matriculació obert durant tot l’any, molt activament durant el mes de juliol.

Beques per a estudiants de BAT o IBd

En el marc de les beques i ajuts que ofereix la Fundació Escola Internacional del Camp (FEIC), encara resten disponibles les beques d’accés al programa de Batxillerat nacional i internacional.

Els alumnes de 4rt d’ESO que vulguin estudiar el Batxillerat a l’EIC, poden optar a aquestes beques contactant amb l’escola a través del correu electrònic [email protected] Per a més informació, poden contactar amb l’escola a través del telèfon 977 325 620 o del correu electrònic [email protected]
Participació