1 de 10
OBRES I MILLORES

El Port Tarragona licita una nova xarxa contra incendis al moll d'Andalusia

Panoràmica del moll d'Andalusia del Port Tarragona | Cedida
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 15 de juliol de 2021 a les 10:38 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 15 de juliol de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aquesta obra consisteix en la implantació d’una nova xarxa d’aigua contra incendis de titularitat pública que s’ubicarà a la zona del moll d’Andalusia del Port de Tarragona. L’Autoritat Portuària de Tarragona (APT) ha estimat un valor de les obres per un import de 534.532,25 euros.

Fa un mesos el Port de Tarragona va finalitzar les tasques d’instal·lació d’una nova xarxa a la zona d’hidrocarburs preparada per a que un futur s’uneixi pel riu Francolí a la zona del moll de la Química. Aquesta obra també ha permès el desenvolupament d’aquesta nova xarxa pública contra incendis al moll d’Andalusia. Actualment al moll d'Andalusia hi ha una xarxa privada d'aigua contra incendis totalment independent i autònoma, amb els seus corresponents equips de bombament i equips d'extinció.

L’objectiu d’aquesta obra és complir amb les directrius de seguretat d'acord amb les normatives de Serveis de Prevenció d'Incendis de la Generalitat de Catalunya per la necessitat de donar alimentació de seguretat alternativa a la Xarxa General del Port de Tarragona.

Una xarxa que cobreix tot el Port

El Port de Tarragona compta amb quatre estacions de bombeig de titularitat pública que donen servei a les diferents xarxes contra incendis que cobreixen gran part dels molls de les instal·lacions portuàries.

A més a més, hi ha altres xarxes de titularitat privada que o bé disposen d’estació de bombeig pròpia o bé es connecten a la xarxa de l’Autoritat Portuària de Tarragona. Algunes d’aquestes xarxes disposen d’interconnexions que permeten reforçar i assegurar l’abastament d’aigua en les situacions més crítiques.

La darrera actuació serà la col·locació d’una nova estació de bombeig al moll Catalunya, assegurant així l’abastament d’aigua contra incendis a tot el Port inclòs el moll de Balears tant en primera com en segona fase de construcció del nou moll.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: