AJUTS

La Diputació obre unes subvencions per a les agrupacions de defensa forestal

També ha aprovat unes partides destinades a les actuacions per la protecció i defensa dels animals domèstics

Imatge d'arxiu | Diputació de Tarragona
per Reusdigital.cat, Reus | 14 de juliol de 2021 a les 12:06 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 14 de juliol de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Diputació de Tarragona obre una convocatòria de subvencions per a les agrupacions de defensa forestal (ADF) del Camp de Tarragona, Terres de l'Ebre i el Baix Penedès que duen a terme actuacions de prevenció local d'incendis forestals. Aquest any hi destinaran 125.000 euros, xifra que supera per molt els 40.000 euros invertits l'any 2020.

D'aquesta manera, la Diputació provincial vol contribuir a la preservació de la natura i a mitigar el canvi climàtic. Les actuacions subvencionables poden ser de diverses tipologies: creació, manteniment i millora de franges perimetrals de baixa densitat de vegetació; manteniment i millora de dipòsits d'aigua existents; arranjament i neteja de franges laterals de camins i pistes forestals; treballs de reducció de càrrega de combustible vegetal; millora de comunicacions de les ADF, etcètera. Tot plegat està detallat a les bases de la convocatòria de les subvencions. Les agrupacions tenen temps per presentar les seves peticions fins al 30 de juliol.

Recentment, la Junta de Govern de la Diputació també ha aprovat subvencions destinades a dur a terme actuacions per la protecció i defensa dels animals domèstics. Aquestes subvencions s'adrecen a entitats protectores d'animals amb nucli a la província. El termini per presentar sol·licituds també venç el 30 de juliol.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: