1 de 10
AJUTS

L'Ajuntament resol els ajuts a la transformació digital d'autònoms i PIMES

La voluntat és esgotar els 120.000 euros previstos

Imatge d'arxiu d'una empresa ubicada a Tecnoredessa | Ajuntament de Reus
per Reusdigital.cat, Reus | 14 de juliol de 2021 a les 11:01 |
Aquest article es va publicar originalment el 14 de juliol de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament de Reus ha resolt la convocatòria de les ajudes per a l'Impuls de la Transformació Digital de les PIMES, cooperatives, autònoms i professionals, que impulsa la regidoria d'Economia, Coneixement i Habitatge en el marc del Pla de Reactivació Econòmica i Social; i preveu esgotar els 120.000 euros amb què està dotada la convocatòria. L'Ajuntament ha seleccionat les 24 empreses millor puntuades en les dues línies d'ajut de la convocatòria: consultoria per a la transformació digital i implantació de projectes de transformació digital.

La convocatòria de subvencions, gestionada amb la col·laboració de l'empresa municipal Redessa, ha rebut un total de 43 sol·licituds, de les quals 15 s'han desestimat perquè no complien els requisits establerts en les bases. D'entre les 28 que sí complien els requisits s'han seleccionat les 24 amb millor puntuació, fins a completar la dotació pressupostària prevista. Una vegada adjudicades les ajudes de la primera línia caldrà esperar a la resolució definitiva d'aquestes per tal de poder adjudicar definitivament les de la segona, ja que per poder ser beneficiari de la línia 2 és requisit indispensable haver complert amb tots els deures previstos per a la línia 1.

D'acord a les bases de la convocatòria, els ajuts poden cobrir fins a un import màxim del 50% de les despeses, que poden ser de fins a 4.000 euros per als projectes subvencionats en la línia de consultoria per a la transformació digital; i de fins a 8.000 euros per als de la línia d'implantació de projectes de transformació digital.

Per a més informació, consultar la pàgina web de l'Ajuntament de Reus. 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: