1 de 10
DIGUES LA TEVA

Vacances i incapacitat temporal

Imatge d'arxiu | Cedida
per Toni Sotorra Zaragoza, Reus | 14 de juliol de 2021 a les 09:55 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 14 de juliol de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
A vegades es produeix que un treballador agafa la baixa durant les seves vacances, doncs bé, aquest tindrà tot el dret a gaudir els dies de vacances que hagin coincidit amb els d'incapacitat temporal en un moment posterior una vegada es reincorpori a la feina.

El mateix passarà si la baixa s'inicia abans de començar el període de vacances, però acaba coincidint totalment o parcialment amb aquest.

A partir d'aquí, i en funció del tipus de baixa, l'empleat podrà disposar de les seves merescudes vacances en dos moments diferents. Si a causa de l'incapacitat laboral les vacances no es poden realitzar dins de l'any natural al qual corresponen, el treballador haurà de gaudir-les dins dels 18 mesos següents al final de l'any en què s'hagin meritat.

D'altra banda, si l'incapacitat temporal està relacionada amb un embaràs, part o lactància, o si es tracta de la suspensió del contacte per naixement d'un fill o filla (baixa per maternitat o paternitat), no existeix cap límit temporal per a gaudir de les vacances.


Toni Sotorra Zaragoza, de Censer Assessors
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: