1 de 10
SERVEIS

Parquímetres solars a l'ombra

La CUP difon una irònica piulada per mostrar una instal·lació a l'Hospital protegida per una pèrgola de fusta

Els parquímetres amb plaques solars, protegits per la pèrgola | CUP Reus/ Twitter
per Marc Busquets Obré, Reus | 13 de juliol de 2021 a les 18:08 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 13 de juliol de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
"No insinuem que l'aposta per les energies renovables de l'Ajuntament de Reus es faci per cobrir expedient, però... col·locar els panells fotovoltaics encarats al sol és de primer de plaques solars". És la irònica piulada de la CUP Reus per criticar que a l'Hospital Sant Joan de la capital del Baix Camp hi ha un grup d'aquests equips que són protegits per una pèrgola de fusta. El missatge en qüestió ha estat repiulat més de 400 cops.  La pèrgola protegeix els vigilants i millora la visibilitat dels usuaris

Fonts municipals, per part seva, han exposat a Reusdigital.cat que "els parquímetres de l’àrea Hospital funcionen amb una pantalla tàctil, on cal introduir la matrícula del vehicle per iniciar l’estada i els usuaris es queixaven de manera reiterada que no veien bé la pantalla".

Des del consistori s'ha assenyalat que "també era necessari crear una zona d’ombra a la zona per protegir els vigilants". L’ús "intensiu" que es fa dels parquímetres, doncs, ha fet "necessari pensar en un reforç en l'alimentació elèctrica". La solució que s’ha adoptat per poder tenir "més potència" és construir la petita pèrgola i instal·lar-hi plaques solars "més potents· per donar servei a la instal·lació. Aquesta feina, s'ha conclòs, ja estava prevista per aquest estiu.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: