SECTOR VITIVINÍCOLA

La DO Montsant i el VINSEUM signen un acord de col·laboració

L'objectiu principal és la difusió de la cultura del vi

per Reusdigital.cat, Reus | 13 de juliol de 2021 a les 13:08 |
Una imatge de la signatura del conveni | Cedida
La Denominació d'Origen Montsant i el Museu de les Cultures del Vi de Catalunya (VINSEUM) han signat aquest matí un conveni de col·laboració mitjançant el qual la DO passa a formar part del col·lectiu d'entitats amigues del VINSEUM i es converteix en soci patrocinador.

L'acte ha tingut lloc al pati gòtic del museu de Vilafranca, i ha comptat amb l'assistència de Pilar Just, presidenta de la DO Montsant, i Joan Tarrada, president del VINSEUM. Amb la signatura d'aquest acord, ambdues entitats formalitzen una relació de col·laboració que té com a objectiu principal la difusió de la cultura del vi.

Aquest acord arriba després de cinc anys de col·laboració continuada entre les dues entitats per portar el Most Festival al Priorat. Una col·laboració que ha anat a més any rere any i que ara culmina amb aquest acord gràcies al qual la DO Montsant tindrà una presència més activa tant al propi museu com a altres activitats que es puguin portar a terme des del VINSEUM.

El suport a la cultura en general i el foment de la cultura del vi al territori són les principals motivacions que han portat a la DO Montsant a sumar-se al projecte del VNSEUM. Amb aquest conveni de col·laboració, la DO continua posant esforços en la divulgació de la cultura vitivinícola i ajudant en la seva projecció.
Participació