1 de 10
TURISME

Volen apropar els espais de la Batalla de l'Ebre a les famílies a través de les TIC

Un repte planteja la generació d'activitats de "descoberta i assaig" tant de serveis com de productes per atraure turisme

Una imatge d'arxiu del poble vell de Corbera d'Ebre | Marc Busquets
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 17 de juliol de 2021 a les 16:30 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 17 de juliol de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'operació Espai de Millora del projecte PECT TurisTIC en Família ha llençat un repte que busca "solucions innovadores" que usin les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) per apropar a les famílies que fan turisme als espais de la Batalla de l'Ebre. L'operació, coordinada des de la Diputació de Tarragona, "té com a objectiu generar activitats de descoberta i assaig tant de serveis com de productes adreçats a les famílies que fan turisme a la Costa Daurada i les Terres de l'Ebre", segons s'ha apuntat des de l'organització.

El repte Com utilitzar les TIC per apropar els diferents espais de la Batalla de l'Ebre a les famílies que fan turisme "ha de permetre trobar propostes que tinguin en compte els centres d'interpretació i paratges singulars relacionats amb restes de la Batalla de l'Ebre", tal i com s'ha subratllat des de la Diputació. L'objectiu és "preservar la memòria dels fets ocorreguts a les Terres de l'Ebre, proposant una aproximació per part de les famílies que s'atansin a aquests espais", s'ha indicat.

Tot aprofitant la posada en marxa del Hub Emprèn CatSud aquest mes de juliol, impulsada per l'Àrea de Recursos Humans, Ocupació i Emprenedoria de la Diputació de Tarragona i la Càtedra sobre el Foment de l'Emprenedoria i la Creació d'Empreses de la Universitat Rovira i Virgili (URV), s'ha usat aquest espai per llençar-hi el repte. Es tracta d'un espai de trobada virtual d'empreses consolidades i de nova creació de la demarcació de Tarragona. Actualment reuneix unes 50 empreses de nova creació i 15 de ja consolidades, "oferint-los poder establir sinergies, desenvolupar projectes de forma conjunta i resoldre reptes comuns basats en la innovació".

Les empreses interessades a participar del repte coproduint solucions innovadores ho poden fer a través del següent enllaç, fins el 3 d'agost.

PECT TurisTIC en Família

El PECT TurisTIC en família és un projecte de recerca i innovació que "ha de marcar un abans i un després en el turisme de la Costa Daurada i les Terres de l'Ebre, un punt i a part en la seva definició i gestió com a destinacions turístiques familiars". D'aquesta manera, la Costa Daurada i les Terres de l'Ebre es converteixen "en un observatori i laboratori europeu de referència en tecnologies i tendències en turisme familiar. 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: