1 de 10
OBRES I MILLORES

Adif adjudica la redacció del projecte de pantalles acústiques a Vila-seca

El projecte costarà uns 242.000 euros i pretén reduir l'impacte acústic provocat per l'augment de trens de mercaderies

Unes pantalles acústiques | Ajuntament de Torredembarra
per Nació Tarragona, Tarragona, Catalunya | 12 de juliol de 2021 a les 13:48 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 12 de juliol de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Adif ha adjudicat la redacció del projecte de col·locació de proteccions acústiques a l'entorn de Vila-seca per un valor de 242.136,8 euros (IVA inclòs). Concretament, es tracta de la bifurcació de La Feredat del corredor del mediterrani. L'empresa Saitec redactarà el projecte en un termini d'un any.

L'objectiu de l'obra és minimitzar l'impacte acústic a l'interior de zones urbanes, una situació provocada per l'increment de trens de mercaderies. L'estudi d'avaluació ha de determinar quines mesures correctores són necessàries i localitzar en quins punts no es compleixen els objectius de qualitat acústica.

Actualment, els termes municipals de Vila-seca, Reus, la Canonja i Tarragona són els més afectats acústicament per l'augment de trens a la variant Vandellòs-Tarragona. Segons Adif, durant el termini de dotze mesos en què es pretén redactar el projecte es tindran en compte els suggeriments dels diferents ajuntaments on l'impacte acústic sigui més elevat. Alguns consistoris, com Tarragona o Torredembarra, ja han expressat públicament el seu rebuig al projecte d'Adif i hi han presentat al·legacions.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: