1 de 10
EMPRESA

Pimec exigeix al Govern que «compleixi amb urgència» amb el pagament d'ajuts directes a empreses per la pandèmia

La patronal demana també a la Generalitat que es convoqui ja una línia nova per a les no incloses al llistat de CNAES

El president de Pimec, Antoni Cañete | ACN
per ReusDigital, 10 de juliol de 2021 a les 11:03 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 10 de juliol de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La patronal Pimec ha reclamat al Govern de la Generalitat que "compleixi amb urgència el compromís de dotar i d'atorgar ajuts directes a totes les empreses afectades per la crisi sanitària com es fa a altres territoris de l'Estat". En un comunicat, la patronal ha recordat que el Consell de Diàleg Social va assolir un acord el passat mes de juny "sobre l'ampliació dels CNAE inclosos inicialment a la proposta del Govern, fins a 191, però on també es preveia que es dotaria econòmicament una convocatòria extraordinària com a mesura complementària per estendre l'abast dels ajuts".

Segons el secretari general de Pimec, Josep Ginesta, "es va assolir un acord perquè cap empresa afectada quedés fora de l’accés als ajuts, ampliant la dotació econòmica si era necessari i el teixit productiu necessita que es compleixi aquest acord". A més, Ginesta creu seria "poc raonable que, preveient que no s'executaran els 993 milions d'euros transferits per l'Estat a Catalunya, no es compleixi l'acord i amb la màxima urgència". D’altra banda, afirma també que "no és comprensible que el que estan fent altres territoris, Catalunya no ho vulgui fer".
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: