1 de 10
COMUNICACIÓ

El periodista reusenc Gerard Gort, nou cap de gabinet de la delegació del Govern

Gort, en una imatge d'arxiu, durant una trasmissió radiofònica a la seva etapa a LANOVA Ràdio de Reus | LANOVA Ràdio de Reus
per Tots21/ GDDCT, Reus, Catalunya | 9 de juliol de 2021 a les 09:34 |
Aquest article es va publicar originalment el 9 de juliol de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El periodista reusenc Gerard Gort ha estat nomenat responsable de l’oficina de la delegada territorial del Govern de la Generalitat a Tarragona, Teresa Pallarès, i personal eventual del Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori, segons ha sabut Tots21 (Grup de diaris digitals del Camp de Tarragona, del qual Reusdigital.cat forma part).

Les funcions que desenvoluparà seran donar suport i assistència a les activitats de la delegada territorial, coordinar i supervisar les tasques administratives de l’oficina, les activitats de protocol, els actes públics organitzats per la Delegació i els actes en què participa la delegada, a més de coordinar i potenciar les relacions de la Delegació amb les institucions públiques i privades, entre d’altres, com dirigir la comunicació externa de la Delegació.

El nom del cap de gabinet de la delegada s’ha mantingut en secret fins al darrer moment i era un dels interrogants amb l’entrada a la delegació de la política reusenca.

Temps enrere, Gort va exercir de cap d'informatius de LANOVA Ràdio de Reus. A més, ha estat col·laborador de Reusdigital.cat, i altres mitjans com La República
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: