LITERATURA

La factoria Copons-Fortuny

Els animalons de la factoria Copons-Fortuny | Cedida
per Jordi Cervera, Reus, Catalunya | 9 de juliol de 2021 a les 07:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 9 de juliol de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
D’uns anys ençà, la parella formada per l’escriptor Jaume Copons i la dibuixant Liliana Fortuny s’ha convertit en una indeturable màquina de fabricar èxits. Amb dues sòlides carreres professionals en solitari, ajuntar-se per donar forma i contingut a la sèrie Agus i els monstres, els va convertir en un objecte de desig per a tothom que estimi la literatura.

Les aventures del nen que conviu amb un entranyable i simpàtic grup de monstres creen addició en lectors, en llibreters, en dinamitzadors i són la prova viva que demostra que quan el producte és bo, la lectura no és mai un càstig.

Ara, i mentre mantenen inalterable la frenètica producció de llibres de l’Agus, han donat forma a un altre grup de personatges dirigit a un segment d’edat més petit. Bitmax & Co són les aventures d’un robot i d’una colla de companys que viuen al bosc Blau i que no paren de ficar-se en tota mena d’embolics.

L’humor esbojarrat, irònic i intel·ligent de Copons i el traç àgil, brillant i encisador de Fortuny tornen a encertar el centre de la diana i fan que Bitmax es converteixi en un èxit instantani. De moment, la col·lecció la formen quatre títols: El robot del bosc, Super porc, El drac d’or i Paolo, El gos pastor, a més de Bitmax jocs, un quadern d’estiu destinat a entretenir els seguidors de la sèrie durant l’estiu amb jocs, reptes i diverses proves protagonitzades pels personatges de les històries, però cal mantenir-se atents ja que la factoria Copons-Fortuny no s’atura per res del món.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: