DANSA

L'Escola de Dansa del CdL beca quatre alumnes

Van participar en l'última edició del projecte "Fem ballar l'escola"

per Reusdigital.cat, 8 de juliol de 2021 a les 12:35 |
Les quatre nenes que han rebut les beques, Bianka Ferré, Laia Oliver, Ariadna Ruiz i Lucía González | Centre de Lectura
L'Escola de Dansa del Centre de Lectura ha becat quatre alumnes de tres escoles de primària de Reus que van participar en l'última edició del projecte Fem ballar l'escola, per tal que el pròxim curs assisteixin a classes de dansa.

Aquest programa s'ofereix a les escoles dins de la guia de recursos didàctics de la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Reus. Bianka Ferré, de l'Escola General Prim; Laia Oliver i Ariadna Ruiz, de l'Escola Joan Rebull; i Lucía González, de l'Escola Cèlia Artiga, són les quatre nenes que han rebut les beques, que atorga l'Escola de Dansa del Centre de Lectura amb el patrocini de Teixidó Grup.

Les quatre van ser seleccionades d'entre els alumnes que van participar en l'última edició de Fem ballar l'escola, un projecte que impulsa el Centre de Lectura per apropar la dansa als infants de Reus a través de les escoles on estudien. Les beques permetran a les beneficiades començar la seva formació com a ballarines a través del pla de formació reglada que ofereix l'Escola de Dansa del Centre de Lectura.
Participació