1 de 10
SOLIDARITAT

Es presenta la quarta Guia de les ONG del Consell Municipal de Cooperació Internacional

Flores reivindica que "no podem tancar-nos en la closca de tractar només els problemes de casa nostra"

La regidora durant l'acte de presentació | Adrià de las Heras
per Adrià de las Heras, Reus | 8 de juliol de 2021 a les 12:08 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 8 de juliol de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La regidoria de Participació, Bon Govern i Serveis Generals ha presentat, aquest dijous 8 de juliol, la quarta edició de la guia de les ONG del Consell Municipal de Solidaritat i Cooperació Internacional. Aquest document pretén ser un retrat actualitzat de les entitats que des de Reus treballen en les diferents dimensions de la Solidaritat i la Cooperació Internacional.

La regidora del ram, Montserrat Flores, ha presentat la guia juntament amb l'encarregada de la seva elaboració, Mariona Gasset. Tal com ha volgut destacar Flores, la feina d'aquest tipus d'organitzacions pren un valor molt important en èpoques de globalització com l'actual. "No podem tancar-nos en la closca de tractar només els problemes de casa nostra", ha reivindicat la regidora.

Al seu torn, Gasset ha explicat en què consisteix la guia, què explica i quines són les entitats que en formen part. El document inclou informació d'associacions com Mans Unides, URV Solidària, Reus Refugi, Ixmucané, i el Centre Llatinoamericà, entre altres. El document també detalla com poden col·laborar els reusencs i reusenques amb cada una d'aquestes ONG.

Les entitats que formen part del Consell Municipal de Solidaritat i Cooperació desenvolupen projectes que contribueixen a millorar la vida de les persones. Una feina amb empremta reusenca que arriba a molts llocs del món: Guatemala, El Salvador, Camerun, República Democràtica del Congo, entre d'altres. Aquest document, segons Flores, pot ser una bona eina per "donar a conèixer la tasca de les entitats de Reus". Es podrà consultar d'aquí a uns dies a la web de l'ajuntament de la ciutat.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: