ACTIVITATS ESPORTIVES

Tornen els casals d’estiu del Consell Esportiu del Baix Camp

per Adrià de las Heras, Reus, Catalunya | 7 de juliol de 2021 a les 08:00 |
El Consell Esportiu organitza casals d'estiu | Cedida
Aquesta informació es va publicar originalment el 7 de juliol de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Durant els mesos de juliol i agost tornen els casals d’estiu organitzats pel Consell Esportiu del Baix Camp. Aquest any n’organitzen nou dins de la comarca i un fora. Aquestes activitats pretenen donar resposta a les necessitats de moltes famílies durant les vacances escolar d’estiu dels seus fills. Els casals d’estiu programen activitats lúdiques i esportives per la canalla de manera engrescadora i divertida.

Durant la setmana treballen aspectes com el treball en equip, la cooperació i altres valors pedagògics de l’educació en el lleure. Per primera vegada, el Consell Esportiu del Baix Camp col·labora amb l’AMPA de l’escola Alberich i Casas de Reus i l’AMPA de l’escola Santa Caterina de Vinyols i els Arcs per organitzar un casal d’estiu en aquests centres.

A més, també realitzaran casals d’estiu a l’escola Pi del Burgar de Reus, a Alforja, a les Borges del Camp, a l’Albiol, a Vilaplana, a Pratdip i a la Fundació Educativa i Social de la capital del Baix Camp. També n’organitzen un d’esportiu al Serrallo, el barri marítim de Tarragona. Tots els casals d’estiu tenen un centre d’interès.

Aquest és un eix temàtic que guiarà la majoria de les activitats que es duguin a terme al casal. L’organització planteja activitats “que potenciïn les capacitats de tots els infants i joves” que s’apunten al casal. El ventall de tipus d’activitats que preparen els monitors és molt ampli: jocs esportius, tradicionals, cooperatius, esports, dies de piscina, sortides fora del casal, etcètera.

Per finalitzar cada setmana de casal, els divendres faran una activitat especial per celebrar el final de cada torn. Per inscriure els participants, podeu consultar la informació al web del Consell Esportiu del Baix Camp o contactant directament amb l’AMPA de l’escola en qüestió o l’Ajuntament del municipi.

El formulari d’inscripció compta de dues parts: un de dades personals i un altre de dades mèdiques bàsiques. L’únic document que s’haurà d’aportar per formalitzar la inscripció és una còpia (en format JPEG) de la targeta sanitària del CatSalut. Les edats dels participants depenen del casal d’estiu. Tots agafen nens a partir de P3 fins a alumnes de 6è de primària o 2n d’ESO.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: