1 de 10
BIBLIOTEQUES

Comencen les activitats d'estiu a la Biblioteca Pere Anguera

El programa se centra en el joc i la lectura

El tema central de les activitats és el joc de lectura de l'estiu | Ajuntament de Reus
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 2 de juliol de 2021 a les 12:30 |
Aquest article es va publicar originalment el 2 de juliol de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Des d'aquests primers dies de juliol i fins a finals de l'estiu la Biblioteca Pere Anguera proposa un programa d'activitats per a les tardes d'estiu. El tema central de totes les activitats és el joc de lectura de l'estiu "Entrem al Joc!", en el qual els participants es troben immersos en una aventura amb tres camins on hauran de superar els reptes que se'ls presenten.

El joc com a part essencial de la vida i de l'aprenentatge serà el motor de totes les activitats d'estiu i a més a més volem que aquest joc s'enriqueixi de propostes lectores que són la part essencial de les biblioteques i la seva missió de foment de la lectura. El programa d'activitats comença amb els jocs de taula i lectures que es farà tots els dilluns de juliol on els infants podran gaudir d'una combinació molt dinàmica entre la temàtica del joc i els llibres.

Els jocs que es podran tastar són el Catan, Scrabble dinamitzat per l'Associació d'Scrabble de Catalunya i un seguit de propostes en llengua catalana per a tots els paladars. Durant el mes d'agost, l'Associació de jugadors de Rol de Reus dinamitzarà propostes de jocs de rol tots els dilluns a les 6 de la tarda.

Els dimarts de juliol, també a les 6 de la tarda, serà el moment de gaudir dels jocs dels nostres avis, fets amb materials naturals, amb el Biel Pubill, professor i recuperador de jocs tradicionals. A més a més, tots els dimarts del mes d'agost a les 6 de la tarda se celebrarà el primer campionat bibliotecari de Bitlles Catalanes dinamitzat pel Ball de Diables de Reus. Les inscripcions a les activitats es fa a través d'aquesta pàgina web.  
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: