TRÀNSIT

Fins al juny hi ha hagut 30 víctimes mortals a les carreteres tarragonines

En són dotze menys que el 2019, segons el SCT

per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 1 de juliol de 2021 a les 17:15 |
Els accidents s'han reduït a Tarragona respecte els registrats el 2019 | SCT
Segons ha informat el Servei català de trànsit (SCT) aquest dijous, fins al 30 de juny d'enguany, a la demarcació de Tarragona, hi ha hagut 11 víctimes mortals, 12 menys que el 2019. Es pren com a referència el 2019 "atès que l’any passat va ser un any atípic, marcat per una forta davallada de la mobilitat" per la covid-19 i els confinaments, s'ha apuntat en un comunicat. 

Tres accidents mortals al Baix Camp, enguany

Les comarques amb més accidents són el Baix Camp i el Tarragonès (tres) i el Baix Ebre (dos). Aquest passat mes de juny, amb tot, no s'ha mort cap persona en accident de trànsit a les carreteres tarragonines. Set de les 11 víctimes mortals registrades en el que portem d'any van tenir lloc al maig. Pel que fa a col·lectius vulnerables, s'han mort quatre motoristes, un ciclista i un vianant. 

Fins al 30 de juny, s'han mort 62 persones en 59 accidents de trànsit a les carreteres catalanes. Durant el mateix període del 2019 van perdre la vida 82 persones en 79 sinistres mortals en zona interurbana. Les dades d’enguany respecte el 2019 suposen un descens del 24,4% en el número de víctimes mortals.

Es pren com a referència el 2019 "atès que l’any passat va ser un any atípic, marcat per una forta davallada de la mobilitat" per la covid-19 i els confinaments, s'ha apuntat des del SCT. 
Participació