AEROPORT DE REUS

S'estrena la ruta àeria de Binter entre Reus i les Illes Canàries

per Reusdigital.cat, Reus | 1 de juliol de 2021 a les 14:05 |
Binter uneix, des d'aquest dijous, Reus amb les Illes Canàries | Cedida
Al punt de les 11 del matí d'aquest dijous ha arribat el primer vol regular de la companyia Binter que unirà, a partir d'aquest dijous, Reus amb les illes Canàries. Una trentena de passatgers han ocupat l'avió i a l'arribar a destí han estan obsequiats amb un assortiment de productes del territori gentilesa de l'Ajuntament i la Cambra de Comerç de Reus.

De fet la companyia també ha lliurat un present als primers viatgers amb algunes delicadeses pròpies de les nostres comarques com són els carquinyoli. Per al president de la Cambra, Jordi Just, l'arribada del vol de Binter marca un punt d'inflexió en l'oferta de destinacions regulars que ofereix l'Aeroport i que el fa, clarament, més competitiu a l'hora d'atraure noves companyies.

En la mateixa línia s'ha expressat la regidora de Projecció de Ciutat, Montserrat Caelles, qui ha destacat l'oportunitat que ofereix aquest vol per aprofundir en la imatge del territori com a destinació familiar i de qualitat, atenent les innegables atractius que presenta la ciutat i la seva àrea d'influència al potencial visitant.

El punt de les 12 del migdia l'avió de Binter ha enlairat al vol per realitzar el primer trajecte en sentit invers. En aquesta ocasió el vol amb destinació a les Canàries l'ocupaven una seixantena de passatgers.
 

L'avió de Binter, a la pista de l'Aeroport de Reus Foto: Cedida

Participació