1 de 10
CINEMA

Nits de cinema clàssic a la fresca a Miami Platja

A la cala dels Penyals, els divendres de juliol i agost

Imatge promocional del Festival de cinema clàssic de Miami Platja | Cedida
per Reusdigital.cat, Reus | 4 de juliol de 2021 a les 16:30 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 4 de juliol de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Benvinguts al nou Festival de cinema clàssic de Miami Platja. Una nova proposta, segons s'ha apuntat des de l'organització, per gaudir, els divendres de les nits d’estiu a les 10, de les millors pel·lícules de la història del cinema en un entorn "privilegiat i únic" com és la cala dels Penyals.

A la programació, s'ha apuntat, s'hi han inclòs propostes de pel·lícules per a tots els gustos i edats, però totes són grans clàssics del cinema amb més de 25 anys d’història. 

La primera de les projeccions, el 2 de juliol, ha estat Sor Citroën. Per endavant, vetllades cinèfiles amb títols com Fiebre del sábado noche, ET el extraterrestre, Cinema Paradiso o Jurassic Park, entre altres. La programació sencera es pot consultar en aquest web, amb una fitxa de cadascuna de les pel·lícules seleccionades. 

Mesures de seguretat

Des de l'organització s'han establert una sèrie de mesures de seguretat contra la covid. En aquest sentit, s'ha explicat que es podrà accedir al recinte del cinema a través de les escales ubicades al passeig Marítim, 68, i al passeig Marítim, 56; es disposarà de gel hidroalcohòlic a l’accés; el festival té un aforament limitat, l’accés a la cala es podrà fer a partir de les 9 del vespre i des de l’organització es lliurarà un tiquet que donarà accés al festival.

Igualment s'ha fet una crida als assistents per tal que arribin "amb suficient temps d’antelació", per acomodar-se a la platja "de la forma més ordenada possible", tot garantint la distància de seguretat amb la resta d’usuaris del cinema.

No hi haurà cadires disponibles pels assistents, així és que qui ho desitgi podrà portar una tovallola o una cadira. No està permès portar altres elements de mobiliari.

En tot moment, s’haurà de mantenir la platja i el seu entorn lliure de deixalles, i en cas de generar residus, caldrà llençar-los al contenidor corresponent.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: