1 de 10
ENSENYAMENT

Premien estudiants en els àmbits de l'economia i l'empresa de l'INS Baix Camp

La Fundació Coll-Urgellès els distingeix amb beques

L'entitat ha premiat tres estudiants del centre | Cedida
per Reusdigital.cat, Reus | 30 de juny de 2021 a les 10:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 30 de juny de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Fundació Coll-Urgellès ha premiat els millors expedients acadèmics de l'alumnat dels CFGS d'Administració i Finances, Màrqueting i publicitat i Assistència a la direcció de l'Institut Baix Camp. La Fundació Coll-Urgellès té per objecte principal fomentar els ensenyaments i estudis en els àmbits de l'economia i l'empresa, va ser constituïda a Reus l'any 1988, amb la voluntat dels matrimoni Josep Coll i Joaquima Urgellès d'ajudar amb el seu capital a realitzar estudis de comerç als estudiants de la ciutat de Reus que no poguessin accedir a aquests per problemes econòmics.

En compliment d'aquest objectiu, ha atorgat tres premis, (un primer de 700 euros i dos accèssits de 400 euros) als millors estudiants que el mes de juny van acabar en l'avaluació final ordinària els seus estudis de CFGS d'Administració i Finances, Màrqueting i Publicitat i Assistència a la direcció.

El primer premi ha estat per a l'alumne del CFGS Roger Antolin Sanz d'Administració i Finances (nota. 9,56) amb la qualificació mitjana més alta i els dos accèssits per l'alumnat dels altres dos cicles amb les qualificacions mitjanes més altes següents, la. Laura Belarra Calero del CFGS de Màrqueting i Publicitat (nota: 9,27) i l'Estel Garcia Vernet d'Assistència a la Direcció (nota:8,48). El premi és compatible amb qualsevol altre premi, beca o ajut a l'estudi.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: