DANSA

Artis impulsa classes de dansa moderna amb l'acompanyament d'una bateria

Es tracta d'una modalitat formativa molt habitual als Estats Units, i que s'implanta per primer cop a la demarcació

per Reusdigital.cat, Reus | 30 de juny de 2021 a les 09:48 |
Les "masterclasses" aborden la dansa moderna acompanyada d'un músic a la bateria | Freepik
L’escola de dansa Artis de Reus serà la primera en oferir una formació típicament americana, unes masterclasses de dansa moderna acompanyada de bateria que tindran lloc els dies 1, 2, 3 i 4 de juliol.

La ballarina Geena Macareu les impartirà, acompanyada per un músic a la bateria, fet que és molt habitual als Estats Units. La bateria, interpretada per Jordi Salvadó, va marcant ritmes i frases per tal de treballar els diversos exercicis i coreografies, en un estil de dansa força desconegut a Europa, i que arriba per primera vegada a la demarcació de Tarragona.

Macareu és graduada en Dansa Clàssica al Real Conservatorio Profesional de Danza de Madrid. Ha viscut 10 anys a Nova York, on ha impartit classes de dansa moderna amb bateria, i ha anat de gira per tot el món amb Parsos dance, Ajkun Ballet Theatre o el Ballet Hispánico d’Eduardo Vilaro.

Salvadó toca la bateria des de fa 30 anys, durant els quals ha gravat discos i realitzat gires amb De prestao, Actor Secundario Bob, Fito Luri, PeTaCa-Petit Taller de Cançons, Ariel Santamaria o trio Brull-Salvadó Mor. Com a músic de flamenc ha tocat amb Alquimia Flamenco i acompanyat a Antonio Canales, Mari Carmen Fraga, Francis Núñez o Luisa Márquez.
Participació