COMERÇ

La xarcuteria Quesu de Reus tanca aquesta setmana

Per jubilació dels propietaris, que treballen per tal que en breu un altre negoci obri al local

per Adrià de las Heras, Reus | 28 de juny de 2021 a les 17:19 |
Exterior de la botiga, aquest dilluns | Adrià de las Heras
Aquesta informació es va publicar originalment el 28 de juny de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L’històric negoci del carrer Prat de la Riba, la xarcuteria Quesu, tanca per jubilació. Ja fa temps que van anunciar l'abaixada de persiana, però no serà fins aquesta setmana. Aquests dies, el negoci està tenint cues a l’exterior dels últims clients que volen gaudir dels seus productes.

Les famoses lletres verdes que il·luminen l’entrada del negoci s’apagaran a partir de dimecres 30 de juny. De totes maneres, tal com reconeixen els propietaris de la botiga, estan treballant perquè en breu pugui obrir un altre negoci al mateix local on es troba el Quesu.

Altres comiats recents

Aquest tema encara no està tancat, però els botiguers es mostren optimistes. Reus ha fet front en els últims temps a tancaments, trasllats i traspassos d’altres negocis verterans. Entre els més recents hi trobem el tancament del supermercat Raval, al raval de Santa Anna.

També va tancar per les conseqüències de la pandèmia la botiga Ricart Núvies. Fa uns mesos també va traspassar de mans, per jubilació, la històrica botiga de discos Qui’k. L’Elèctrica Vergés es va traslladar de local recentment, que va tancar el seu petit local del carrer de Sant Joan. També es va traslladar l'històric estanc Díaz, i ara fa poc que va tancar la merceria Parisi.
Participació