FORMACIÓ

La nova Escola per l'Art i la Cultura de la Diputació cerca propostes formatives per al curs 2021/ 2022

S'obre el termini perquè professionals externs ofereixin cursos de curta durada en el camp de l'art, la cultura, el disseny i el patrimoni

per Reusdigital.cat, Reus | 28 de juny de 2021 a les 09:25 |
La nova Escola vol ser un espai de formació i un punt de trobada | Diputació de Tarragona
L'Escola per l'Art i la Cultura de la Diputació a Tortosa cerca propostes formatives de curta durada en el camp de l'art, la cultura, el disseny i el patrimoni per incorporar-les a l'oferta del curs acadèmic 2021-2022. El termini perquè professionals de l'art i la creació presentin les seves candidatures està obert fins al 20 d'agost.

Amb aquesta convocatòria, la nova Escola per l'Art i la Cultura vol comptar amb la participació de professionals externs al centre per tal que aportin el seu coneixement i experiència, alhora que suposa una oportunitat per als professionals del sector artístic i cultural. Les propostes escollides, que hauran de ser innovadores i especialitzades, formaran part de la programació dels centres de la Diputació a Tortosa i Valls, així com als municipis d'Alcover, Mont-roig, Deltebre, l'Arboç, Montblanc, Sant Carles de la Ràpita, Falset, Miravet, Horta de Sant Joan i Torredembarra.

Es tracta de la primera fase d'implantació de l'Escola per l'Art i la Cultura, un nou espai de formació i un centre de serveis per a creadors i creadores i professionals de l'art i la cultura del conjunt de la demarcació. Per poder participar-hi, els interessats han de presentar una proposta abans del 20 d'agost per correu electrònic a [email protected]

El projecte pot ser un curs, un taller, una càpsula formativa o una jornada per impartir a partir del mes d'octubre. Trobareu més informació sobre la convocatòria aquí.  

L'Escola per l'Art i la Cultura

L'Escola per l'Art i la Cultura de la Diputació de Tarragona, que s'ha presentat recentment, neix per ser un espai de formació i alhora un punt de trobada per a creadors i creadores i professionals de l'art i la cultura del conjunt de la demarcació, els quals podran exercir la seva activitat amb més sinergies i recursos. Tot plegat contribuirà a augmentar l'oferta formativa i a intensificar l'activitat i la producció cultural i artística a les Terres de l'Ebre, el Camp de Tarragona i el Baix Penedès.
Participació