1 de 10
COMERÇ

Ajuntament i botiguers de Salou, en una taula de treball per promoure l'APEU del centre

Faran una prova pilot amb diverses accions de dinamització del comerç de la vila

Una de les vies comercials de Salou | Salou.cat
per Reusdigital.cat, Reus | 25 de juny de 2021 a les 16:32 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 25 de juny de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L’Ajuntament de Salou, a través de l’àrea de Dinamització Econòmica, junt amb l’Associació Shopping Salou Comerciants i Empresaris, ha constituït, aquesta setmana, una taula de treball per tal d’impulsar la creació d’una Àrea de Promoció Econòmica i Urbana (APEU) a la zona del centre de Salou. Cal dir que els seus membres són comerciants que, en el seu dia i després d’una reunió informativa sobre les APEU, van mostrar el seu interès en participar-hi, segons el consistori.

La recent aprovació de la llei que regula les APEU, ha fet que, des de l’Ajuntament, s’hagi decidit convocar aquesta taula. Aquesta estableix les bases d’un nou model de gestió, basat en la col·laboració publicoprivada en àrees de concentració d’activitat empresarial, ja sigui de caràcter comercial, turístic, industrial o de serveis. Les APEU, s'ha volgut apuntar des de l'Ajuntament s’inspiren en el model d’èxit dels Business Improvement Districts (BID), implementats des de fa 50 anys.

Prova pilot

A la primera reunió de la taula, que va tenir lloc a l’Ajuntament dies enrere, es va decidir dur a terme una prova pilot, consistent en diferents accions, com campanyes de promoció, iniciatives de senyalització, vianalització i decoració urbana, ambientació comercial, entre altres.

L’objectiu "és estudiar la viabilitat de l’APEU al centre del municipi i donar-la a conèixer al teixit comercial i econòmic local", segons s'ha apuntat en un comunicat.

 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: