POLICIAL

L'Ajuntament renova la flota de vehicles de la Guàrdia Urbana

Hi destina 196.000 euros

per Reusdigital.cat, Reus | 25 de juny de 2021 a les 09:28 |
Motocicletes de la Guàrdia Urbana | Ajuntament de Reus
Aquesta informació es va publicar originalment el 25 de juny de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament de Reus ha obert concurs públic aquest divendres, 25 de juny, per adjudicar el contracte de subministrament, mitjançant compra, de diversos vehicles de la Guàrdia Urbana.

El contracte surt a licitació per un import de 196.378,69 euros (IVA inclòs) i preveu donar continuïtat a la renovació progressiva del parc de vehicles del cos municipal de seguretat. La licitació inclou els vehicles següents: dos vehicles patrulla amb equipament policial i kit de detinguts; una furgoneta per al transport de persones amb equipament policial; tres motocicletes tipus trail amb retolació i conjunt de sirenes i llums; i dues motocicletes elèctriques amb retolació i conjunt de sirenes i llums.

Actualment, la Guàrdia Urbana disposa d'una flota de vehicles i de motocicletes, entre els quals hi ha molts que ja tenen molts quilòmetres. Sovint pateixen avaries que tenen un cost molt elevat, motiu pel qual es considera necessari donar-los de baixa i adquirir-ne altres nous. Pel que fa als vehicles patrulla, hi ha unitats amb més de 300.000 km i un ús continu sense descans. Igualment, el cos requereix tenir furgonetes per al transport d'agents en el cas de determinats dispositius o serveis en. Una de les actuals està matriculada l'any 1998, i per la seva antiguitat sovint es fa difícil trobar recanvis.

La Guàrdia Urbana també requereix renovar les motocicletes policials, ja que la majoria tenen més de 15 anys d'antiguitat i alguna més de 20 anys. Finalment, també és necessària la compra de dues motocicletes elèctriques, les quals estarien destinades tant al servei de proximitat com als serveis d'informes, entrega de citacions, trasllat de documentació i la resta de serveis que es poden realitzar amb aquest tipus de vehicle ,amb la finalitat de reduir l'impacte ambiental.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: