SANT JOAN 2021

La Flama del Canigó arriba a Reus per encendre la revetlla

per Reusdigital.cat, Reus | 23 de juny de 2021 a les 18:04 |
Una imatge de la recepció al consistori reusenc | ERC Reus
La Flama del Canigó ha arribat, com cada any, a tots els racons dels Països Catalans per tal d’encendre les fogueres de la nit de Sant Joan.

Rebuda al consistori

A Reus, ha estat de les 5 de la tarda d'aquest dimecres, al Santuari de Misericòrdia. Des d'aquest lloc, s'ha distribuït a posteriori pel territori. A dos quarts de 6, a banda, ha tingut lloc la tradicional rebuda a l'Ajuntament. Diverses autoritats, entre les quals el batlle, Carles Pellicer; i els regidors Daniel Recasens, Daniel Rubio i Héctor Fort. 

L'acte al consistori ha inclòs l'habitual lectura del manifest a càrrec dels portadors del Carrasclet. Hissada de la bandera

Els portadors de l'Àliga de Reus han estat els convidats per Pellicer a hissar la bandera de Reus al punt més alt del pinacle major del campanar de la ciutat, amb motiu de la celebració dels 25 anys de l'Àliga de Reus. A l'acte hi han assistit el mateix alcalde, i els regidors Recasens i Vázquez.

Pellicer ha aprofitat l'acte per anunciar a la colla de portadors de l'Àliga que l'Ajuntament de Reus els atorgarà una Menció Honorífica municipal en reconeixement a la trajectòria de l'entitat. L'acte de la hissada de bandera forma part dels actes previs de la Festa Major de Sant Pere que aquest dimecres ha tingut el gruix d'activitats al voltant de la Flama del Canigó i l'actuació de foc prevista per la nit de Sant Joan, que enguany de manera extraordinaria arran de les mesures sanitàries de la pandèmia, es farà a la plaça d'Anton Borrell.
 

Un dels portadors de l'Àliga, en el moment de la hissada Foto: Reus.cat

Participació